Dobrodošli! Pratite KK Bosna Royal Jelly!

KONCERT SVI SMO MI BOSNA U PETAK 16. SEPTEMBAR U DOMU MLADIH U 22 SATA

svi-smo-mi-bosna

KK «BOSNA-ROYAL» obavještava sve zainteresovane da će se rock-koncert «Svi smo mi Bosna» održati sutra, u petak, 16. septembra, 2016. sa početkom u 22 sata u Domu mladih. Na koncertu će nastupiti svi najavljeni bendovi – Konvoj, Sikter, Skroz, Futavci i Sejo Sexon uz prateći bend, osim Erogenih Zona, zbog ranije preuzetih obaveza.

«Žao nam je zbog promjene u posljednji čas koju smo bili primorani napraviti kako bismo ispoštovali sve tehničke zahtjeve pripreme dvorane «Mirza Delibašić» za održavanje turnira, ali se nadamo da će u naredna dva dana Skenderija biti centar košarke i sarajevskog rocka», istakao je Damir Krupalija, sportski direktor KK «Bosna-Royal».

Sve ulaznice do sada kupljene i dalje su važeće. Za one koji su kupili komplet ulaznica za koncert i turnir ostaje mogućnost da nakon odigranih utakmica prvog dana Turnira, posjete i koncert čiji je početak zakazan za 22 sata. «Bendovi su spremni i drago nam je što ćemo zajedničkim nastupom podržati KK Bosna Royal Jelly i pokazati da je Sarajevo uvijek bilo grad rocka i košarke i pozivam sve naše fanove na sjajnu svirku u petak, 16. u 22 sata na kultno mjesto gdje su mnogi od nas pravili svoje prve muzičke korake», rekao je u ime cijele rock ekipe Nedžad Merdžanović, frontment grupe «Konvoj».

Cijena ulaznice za koncert je 10KM, za koncert i XII Memorijalni turnir «Mirza Delibašić» je 20KM, dok cijena sezonske ulaznice i za koncert i za sve utakmice turnira, kao i sve utakmice i događaje koje organizuje KK Bosna-Royal u sezoni 2016/17 iznosi 100KM. Ulaznice se mogu kupiti u BKC-u, na platou KSC Skenderija i na svim prodajnim mjestima Kupikartu.ba.

Sutra u 18 sati utakmicom između MZT Skopje Aerodrom i Budućnost VOLI iz Podgorice počinje XII Memorijalni turnir “Mirza Delibašić”. Svečano otvaranje je zakazano u 20 sati, poslije čega će domaća ekipa KK “Bosna Royal Jelly” odmjeriti snage sa ekipom KK Cedevita iz Zagreba. Utakmica za treće mjesto igrat će se u subotu 17. također u 18 sati, dok će finalni susret početi u 20 sati i 30 minuta.

Copyright © KK Bosna Royal. All Rights reserved. Powered By Trazim.com

Scroll to top