Dobrodošli! Pratite KK Bosna Royal Jelly!

PROGRAM LOJALNOSTI SVI SMO MI BOSNA

Obavijest navijačima KK Bosna Royal Jelly

svi-smo-mi-bosna

Sve navijače kluba koji su došli na 12. Memorijalni turnir «Mirza Delibašić» i rok koncert »Svi smo mi Bosna» i time dobili članske karte kluba obavještavamo da na web stranici www.nasakartica.ba/kkbosnaroyaljelly  mogu da se registruju preko serijskog broja kartice i PIN koda koji sa nalaze na omotu članske karte kluba.

Članske karte kluba služe za identifikaciju prilikom ulaska na domaće zvanične utakmice kluba.

Marketinška platforma NAŠA kartica i KK Bosna Royal Jelly također pokreću program lojalnosti SVI SMO MI BOSNA u sklopu programa lojalnosti NAŠA kartica. Svaka članska karta ( Gold + Silver ) je ujedno i kartica kojom ostvarujete pogodnosti ( popuste + bodove za lojalnost ) prilikom kupovine proizvoda ili korištenjem usluga kod partnera u sistemu NAŠA kartica.

Vlasnici Silver članskih kartica će također moći koristiti sakupljene bodove u programu lojalnosti za kupovinu ulaznica na domaće utakmice KK Bosna Royal Jelly.

Za sve dodatne informacije vezane za mjesto kupovine Gold I Silver članskih kartica , kao I novosti vezane za partnere u programu lojalnosti “SVI SMO MI BOSNA” , KK Bosna Royal Jelly I marketinška platforma NAŠA kartica će svoje vjerne članove I navijače blagovremeno informisati putem svih medija, klubskih stranica na društvenim mrežama I putem svoje internet stranice www.kkbosna.ba  kao I na internet stranici 
www.nasakartica.ba.

 

 

 

Copyright © KK Bosna Royal. All Rights reserved. Powered By Trazim.com

Scroll to top