Dobrodošli! Pratite KK Bosna Royal Jelly!

PROMOTIVNO DRUŽENJE «SVI SMO MI BOSNA» U SUBOTU ISPRED SCC-a

Zagrijavanje pred koncert i memorijalni turnir «Mirza Delibašić»

svi-smo-mi-bosna

U subotu, 10. septembra, 2016 sa početkom u 11 sati ispred Sarajevo City Centra u organizaciji KK «Bosna-Royal» održat će se promotivni dogadjaj «Svi smo mi Bosna». Tokom višesatnog druženja sa košarkašima KK «Bosna-Royal» i Škole košarke «Realway», posjetioci će moći odmjeriti snage u slobodnim bacanjima te izvedbi trojki, a sve učesnike očekuju i nagrade. Cijeli dogadjaj je organiziran u cilju promocije koncerta pod istim imenom «Svi smo mi Bosna» koji će 15.09. okupiti sarajevsku rock scenu, a koji je i uvod u XII Memorijalni turnir «Mirza Delibašić» koji će se održati 16. i 17. septembra, 2016.

«Pozivamo sve građane i građanke, zaljubljenike u košarku da nam se pridruže u subotu i u opuštenoj atmosferi pripreme za veliki povratak publike na košarkaške događaje KK Bosna-Royal» pozvao je Damir Krupalija, sportski direktor Kluba i dodao kako je ovo prilika da publika upozna i mlade košarkaše iz Škole košarke «Realway» sa kojima je ostvarena sportska saradnja.

Tokom samog događaja bit će organizovano takmičenje u izvođenju slobodnih bacanja i šuteva za tri poena u kojem će svi učesnici osvojiti gratis ulaznice za koncert i turnir, dok će se pobjednici takmičiti protiv košarkaša «Bosne-Royal» te osvojiti gratis sezonske ulaznice. «Ovaj događaj je odlična prilika za druženje, upoznavanje sa košarkašima Bosne, ali i za osvajanje vrijednih nagrada, pa pozivamo sve navijače da nam se u subotu pridruže ispred SCC-a, a 15.09. ih očekujemo na koncertu, te 16. i 17. na turniru koji nosi ime po našoj košarkaškoj legendi Mirzi Delibašiću», istakao je Goran Perc, sekretar KK «Bosna-Royal».

Više informacija o koncertu «Svi smo mi Bosna», XII Memorijalnom turniru «Mirza Delibašić», te o prodaji ulaznica, dostupno je na zvaničnoj stranici Kluba www.kkbosna.ba

Copyright © KK Bosna Royal. All Rights reserved. Powered By Trazim.com

Scroll to top